Al 40 jaar Kerstpakketten Specialist
+100 pakketten Bestel voor oktober!
Eigen inpakcentrale
Levering t/m 23 december
Vragen? Neem contact met ons op

Kerstpakketten man

Kerstpakketten Man - Specialist in kerstpakketten voor mannen gevuld met stoere streekproducten - www.KerstpakkettenCadeaubon.nl

Origineel Kerstpakket voor mannen!

Kerstpakketten man: ben je op zoek naar een origineel maar stoer kerstpakket voor een heer of dame?
Laat je dan inspireren door een mannelijk kerstpakket van Krstpkkt.nl.
Vaak zijn stoere kerstpakketten net even mannelijker dan een traditioneel kerstpakket.
Kerstpakketten voor mannen zijn net even anders!
Je wilt de dames en heren dit jaar extra verrassen en dat mag best wat hipper zijn.
Origineel cadeau man hoeft niet altijd duur te zijn maar vooral bourgondische gevuld met lekkernijen.

Kerstpakket man maar dan anders

Geef dit jaar een uniek kerstpakket bier.
Echte stoere mannen pakketten bestel je bij Krstpkkt.nl

Kerstpakketten Man - Specialist in kerstpakketten voor mannen gevuld met stoere streekproducten - www.KerstpakkettenCadeaubon.nlIn de categorie Bier Kerstpakketten hebben we diverse pakket samengesteld met verschillende prijsklassen. Het is een Cadeau voor mannen die alles al hebben. Elk kerstpakket is uniek, niet vergelijkbaar met andere aanbieders van kerstpakketten met bier. Een eigen bier kerstpakket samenstellen is ook mogelijk. Wij zijn de kerstpakketten specialist in originele kerstpakketten voor mannen.

 

Kerstpakket vrouw of man?

De kerstpakketten man zijn samengesteld uit lokale streekproducten. Uniek door de bereiding, smaak, kleur, uitstraling en samenstelling. Met meer dan 40 jaar ervaring in het samenstellen, en bezorgen van Kerstpakketten voor dames en heren. Een bijzonder leuk cadeau voor iedereen die van bier houdt. Het bierpakket is een origineel cadeau voor mannen, net iets hipper, net iets verrassender. Bier fans kunnen hun lol op. De Bierpakketten zullen door de echte bierliefhebbers gewaardeerd worden dus gegarandeerd succes.

Kerstpakketten voor vrouwen zijn vaak niet zo stoer en hebben meer iets romantische. Vrouwen kiezen meer voor een kerstpakket rituals of een wellness kerstpakket. Het is dan ook een een typisch vrouwenpakket. Vrouwenpakketten zijn meestal gevuld met zoete lekkernijen en een theepakket past daar ook goed bij. Veel vrouwen vinden zijn gek op snoepjes, koekjes en chocolade. Het zijn thema kerstpakketten met een zoete insteek. Ook het interieur met een bepaald thema komt terug in het landleven kerstpakket.

Kerstpakket online bestellen

In onze online winkel selecteer je eenvoudig de verschillende prijsklassen of maak je een keuze uit een kerstpakket thema.
Bestellen is makkelijk en snel. Dat is pas een leuk idee voor een kerstpakket.

Originele kerstpakket ideeen met een verrassend verhaal!

Bestel eenvoudig online de leukste kerstpakketten voor elk budget!
Kerstpakketten man vindt je in allerlei formaten en samenstellingen met b.v. kaas, chocolade, wijn, noten, jam en nog veel meer lekkere producten. Er zijn ontzettend veel manieren waarop je een medewerker of zakenrelatie op het eind van het jaar een plezier kunt doen.
Van luxueuze tot duurzame kerstpakketten of kerstpakketten specifiek voor vrouwen of mannen. De keuze is reuze, maar maak vooral je eigen keuze. Een kerstpakket is namelijk iets persoonlijks met een bepaalde boodschap.

Alternatief kerstpakket een bewuste keuze

Een leuk idee voor kerstpakket is een mannen kerstpakket of een vrouwen kerstpakket.
Je maakt een kerstpakket dan heel persoonlijk met net die tint voor die speciale medewerker of relatie.
Medewerkers weten het altijd te waarderen wanneer je ze beloont voor hun inzet van afgelopen jaar. Het einde van het jaar is het ideale moment om hen te laten blijken dat je hun inspanningen op zeer op prijs stelt. Een origineel kerstgeschenk is daarvoor het ideale kerstcadeau. Het zijn originele kerstgeschenken die dan het verschil maken. Daarnaast zijn de gelukkige ontvangers weer gemotiveerd en dragen ze het bedrijf op handen en voeten. Voor zo’n mooi geschenk kan geen salaris tegenop.

Origineel kerstpakket zelf maken

Investeer ook in je zakenrelaties want die zorgen ervoor dat je bedrijf blijft groeien. Maak het verschil met een echt origineel kerstpakket voor de man dat ook echt onderscheid is. Dan vallen de heren kerstpakketten ongetwijfeld in de smaak, maar denk wel het gaat om het gebaar en verhaal wat je erbij verteld. Daarnaast maakt je bedrijf misschien net dat verschil dat een zakenrelatie doet besluiten zaken met je te doen. Maak het verschil en zet je onderneming in de kijker.

Kerstpakket bestellen particulier

De inhoud van kerstpakketten bepaald de keus voor het thema.
Een kerstpakket particulier is ook bij ons te bestellen. Particulieren zijn van harte welkom en helpen we graag bij je keuze.

Kerstpakketten staan niet alleen garant voor verrassende reacties, maar werken ook motiverend. Kwaliteit, prijs en uitstraling zijn vaak belangrijk om de juiste keuze te maken voor een bepaald kerstpakket thema. Afhankelijk van uw doelgroep, kun je een juiste keuze maken.

Top 10 cadeaus voor mannen:

  1. Kerstpakket bier: Speciaal bier kerstpakket aangevuld met streekproducten.
  2. Kerstpakketten vrouwen: Originele kerstgeschenken voor de vrouw.
  3. Kerstpakket mannen: Originele kerstpakketten met verschil van aanbod!
  4. Mannelijk kerstpakket: Exclusief voor mannen met een hartige tint.
  5. Kerstpakket stoer: Stoere kerstpakketten maak je met boerenkaas!
  6. Kerstpakket voor heer of dame: alleen voor heren of dames?
  7. Mannen cadeaus verjaardag: Maak een zelf een eigen keuze
  8. Cadeau idee man: Geen cadeau idee geef een cadeaubon
  9. Origineel cadeau man: Een aardigheidje is ook origineel
  10. Cadeau man 30 jaar: neem dan een echt mannenpakket

Kerstpakketten heren bestellen bij de Streekpakketten leverancier van Nederland

Bent je op zoek naar een alternatief, uniek eindejaarsgeschenk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we een mooi en uitgebreid assortiment aanbieden. Daarnaast staan we garant voor de kwaliteit van onze producten. Het dat je bestelt is uniek, niet vergelijkbaar en echt van deze tijd. We springen in op trends met duurzame en bewuste producten. Streekproducten van o.a. eigen productie zijn lokaal echt onderscheidend van smaak.

Kerstpakketten man bestellen en bezorgen.

Hoe gaat het in z’n werk? Kies je gewenste kerstpakketten in onze kerstpakketten winkel, klik op ‘in winkelmand’ en controleer uw bestelling. Daarna moet u de bestelling bevestigen, de gegevens ingeven en dat is alles. Je kerstpakketten man bestelling is dat gemaakt. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk de definitieve order. Makkelijk en snel en heb je nog vragen! Neem vrijblijvend contact met ons op.