Al 40 jaar Kerstpakketten Specialist
+100 pakketten Bestel voor oktober!
Eigen inpakcentrale
Levering t/m 23 december
Vragen? Neem contact met ons op

Alternatief kerstpakket

Alternatief kerstpakket - Boeren Kerstpakket

Bijzonder Kerstpakket net even anders!

Alternatief kerstpakket; ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor je medewerkers of relaties?
Laat je dan inspireren door een origineel kerstpakket van Krstpkkt.nl.

Alternatief kerstpakket

Vaak zijn aparte kerstpakketten net even luxer dan een traditioneel kerstpakket.
Aparte Kerstpakketten zijn net even anders!
Je wilt je medewerkers extra verrassen dit jaar en mag het best een beetje bijzonder zijn.
Alternatieve kerstgeschenken hoeven niet altijd duurder te zijn maar vooral onderscheid in smaak en uitstraling.

Geef dit jaar een uniek Kerstpakket Cadeau

Unieke en alternatief kerstpakketten bestel je bij KerstpakketCadeaubon.nl

Alternatief Kerstpakket Puur Natuur 1 - alternatief voor kerstpakket - Streekpakket met StreekSpecialiteiten - www.krstpkkt.nlIn de categorie Kerstpakketten hebben diverse pakket samengesteld met verschillende prijsklassen. Elk alternatief kerstpakket is uniek op zich, niet vergelijkbaar met andere aanbieders van kerstpakketten. Zelf een uniek kerstpakket samenstellen is ook mogelijk. Wij zijn de aparte kerstpakketten specialist in originele kerstpakketten. De kerstpakketten zijn samengesteld uit lokale streekproducten. Uniek door de bereiding, smaak, kleur, uitstraling en samenstelling. Met meer dan 40 jaar ervaring in het samenstellen, en bezorgen van Kerstpakketten.

 

Leuk idee alternatieve kerstpakketten

In onze online winkel selecteer je eenvoudig de verschillende prijsklassen of maak je een keuze uit een kerstpakket thema.
Bestellen is makkelijk en snel. Dat is pas een leuk idee voor een duurzaam kerstpakket.

Origineel kerstpakket zelf maken verrassend leuk idee!

Bestel eenvoudig online de leukste kerstpakketten voor elk budget!
Alternatieve Kerstpakketten vindt je in allerlei formaten en samenstellingen met b.v. kaas, chocolade, wijn, noten, jam en nog veel meer lekkere producten. Er zijn ontzettend veel manieren waarop je een medewerker of zakenrelatie op het eind van het jaar een plezier kunt doen.
Van luxueuze tot duurzame alternatief kerstpakketten of een alternatief kerstpakket specifiek voor vrouwen of mannen. De keuze is reuze, maar maak vooral je eigen keuze. Een bijzonder kerstpakket is namelijk iets persoonlijks met een bepaalde boodschap.

Alternatief kerstpakket een bewuste keuze

Een leuk idee kerstpakket is een mannen kerstpakket of een vrouwen kerstpakket.
Je maakt een uniek kerstpakket dan heel persoonlijk met net die tint voor die speciale medewerker of relatie.
Medewerkers weten het altijd te waarderen wanneer je ze beloont voor hun inzet van afgelopen jaar. Het einde van het jaar is het ideale moment om hen te laten blijken dat je hun inspanningen op zeer op prijs stelt. Een origineel kerstgeschenk is daarvoor het ideale kerstcadeau. Het zijn originele kerstgeschenken die dan het verschil maken. Daarnaast zijn de gelukkige ontvangers weer gemotiveerd en dragen ze het bedrijf op handen en voeten. Voor zo’n mooi geschenk kan geen salaris tegenop.

Origineel kerstpakket idee

Investeer ook in je zakenrelaties want die zorgen ervoor dat je bedrijf blijft groeien. Maak het verschil met een echt origineel kerstpakket dat ook echt onderscheid is. Dan vallen de luxe kerstpakketten ongetwijfeld in de smaak, maar denk wel het gaat om het gebaar en verhaal wat je erbij verteld. Daarnaast maakt je bedrijf misschien net dat verschil dat een zakenrelatie doet besluiten zaken met je te doen. Maak het verschil en zet je onderneming in de kijker.

Alternatief voor een kerstpakket bestellen

De inhoud van kerstpakketten bepaald de keus voor het thema.
Een alternatief kerstpakket particulier is ook bij ons te bestellen. Particulieren zijn van harte welkom en helpen we graag bij je keuze.

De aparte kerstpakketten staan voor verrassende reacties, maar ook werken zij motiverend. Kwaliteit, prijs en uitstraling zijn daarom vaak belangrijk om de juiste keuze te maken voor een bepaald kerstpakket thema. Afhankelijk van uw doelgroep, kun je een juiste keuze maken. Bekijk hieronder een aantal thema’s van onze kerstpakketten aanbod:

Kerstpakketten bestellen bij de Streekpakketten leverancier van Nederland

Bent je op zoek naar een alternatief, uniek eindejaarsgeschenk? Wij zijn het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we een mooi en uitgebreid assortiment aanbieden. Daarnaast staan we garant voor de kwaliteit van onze producten. Het dat je bestelt is uniek, niet vergelijkbaar en echt van deze tijd. We springen in op trends met duurzame en bewuste producten. Streekproducten van o.a. eigen productie zijn lokaal echt onderscheidend van smaak.

Alternatief voor kerstpakket bestellen en bezorgen.

Hoe gaat het verder in z’n werk? Kies je gewenste kerstpakketten in onze kerstpakketten winkel, klik op ‘in winkelmand’ en controleer je bestelling. Bevestig je bestelling, controleer daarna je gegevens en druk op bestellen. Je kerstpakketten bestelling is dat gemaakt. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk de definitieve order. Makkelijk en snel en heb je nog vragen! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kaas kerstpakketten kopen voor je medewerkers