Al 40 jaar Kerstpakketten Specialist
+100 pakketten Bestel voor oktober!
Eigen inpakcentrale
Levering t/m 23 december
Vragen? Neem contact met ons op

Kerstpakketten reserveren

Maak uw feestdagen onvergetelijk en voorkom teleurstelling!

Het is raadzaam om je bestelling zakelijke Kerstpakketten te reserveren om terleurstelling te voorkomen. Wil je medewerkers en relaties tijdens de feestdagen verrassen met een uniek geschenk? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment kerstpakketten biedt voor ieder wat wils, van traditionele lekkernijen tot luxueuze cadeaus. Ontdek hier waarom je bij ons uw kerstpakketten zou moeten reserveren.

Gemakkelijk Bestellen en Leveren

Het reserveren van je kerstpakketten bij ons is eenvoudig en snel. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u moeiteloos uw keuze maken en je bestelling plaatsen. Bovendien bieden wij flexibele leveringsopties aan, zodat je zelf kunt bepalen wanneer en waar je pakketten afgeleverd moeten worden. Of het nu gaat om een levering op kantoor of rechtstreeks bij uw medewerkers thuis, wij regelen het voor je.

Reserveer tijdig je kerstpakketten!

Heb je de kerstpakketten van je keuze uitgezocht en wil je ze alvast reserveren, dat kan op de volgende manieren:

Zakelijke afnemers: Plaats de bestelling en kies een afleverdatum.

1) Betaal direct via iDeal of een andere betaalwijze van Mollie.
2) Kies voor Vooruitbetalen en betaal de order uiterlijk 7 dagen voor afleverdatum.
3) Ben je bestaande klant van ons dan is het ook mogelijk om op factuur achteraf te betalen.

Het is tot 5 december ook mogelijk zakelijke bestelling via de mail te plaatsen info@krstpkkt.nl. Vermeld daarbij ook je bedrijfsgegevens, de gewenste afleverdatum en eventuele bijzonderheden.

Particuliere afnemers: Plaats de bestelling, kies een afleverdatum en betaal direct via iDeal. Wij zetten de bestelling dan tijdig klaar in het verzendmagazijn.

Contacteer Ons Voor Advies en Meer Informatie

Heeft u nog vragen of wilt je graag advies op maat? Neem dan gerust contact op met ons deskundige team. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kerstpakketten voor jou bedrijf. Bereik ons bij voorkeur, per e-mail info@krstpkkt.nl of telefonisch. Maak van je kerstviering een onvergetelijke ervaring met onze prachtige kerstpakketten.

Kerstpakketten reserveren: Voor vragen bij voorkeur per e-mail info@krstpkkt.nl

Krstpkkt streekproducten