Al 40 jaar Kerstpakketten Specialist
+100 pakketten Bestel voor oktober!
Eigen inpakcentrale
Levering t/m 23 december
Vragen? Neem contact met ons op

Origineel kerstpakket personeel: Unieke verrassingen!

Origineel Kerstpakket voor je personeel - Krstpkkt.nl - De Noord-Hollandse Kerstpakketten Specialist - www.Krstpkkt.nl

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor je personeel? Wist je dat 75% van de werknemers juist meer gemotiveerd is wanneer ze een origineel kerstpakket ontvangen? Het vinden van het perfecte kerstgeschenk voor je personeel kan een uitdaging zijn, maar met originele kerstpakketten ben je verzekerd van blije gezichten en dankbaarheid. Door te kiezen voor unieke en persoonlijke geschenken laat je zien dat je de inzet en toewijding van je team waardeert. Ontdek hoe je dit jaar jouw medewerkers kunt verrassen met een kerstpakket dat echt opvalt en hen laat weten dat ze gewaardeerd worden.

Inhoud toon

Belangrijkste Punten voor een origineel kerstcadeau

 • Het is belangrijk om originele kerstpakketten aan het personeel te geven, omdat dit hun waardering toont en de teamgeest versterkt.
 • Een kerstpakket wordt als origineel beschouwd door persoonlijke en op maat gemaakte items toe te voegen die aansluiten bij de interesses van de werknemers.
 • Overweeg bij het samenstellen van unieke kerstpakketten creatieve ideeën zoals thematische geschenken of duurzame producten.
 • Stel een passend budget vast voor de kerstpakketten, rekening houdend met de grootte van het bedrijf en de waardering die je wilt tonen.
 • Vergelijk de inhoud van traditionele en luxe kerstpakketten om te bepalen welke het beste past bij de bedrijfscultuur en de ontvangers.
 • Beslis of je kerstpakketten zelf wilt samenstellen of kant-en-klaar wilt kopen, afhankelijk van de beschikbare tijd en creativiteit.

Belang van kerstpakketten voor personeel

Toont waardering

Een origineel kerstpakket voor het personeel toont oprecht waardering voor hun inzet en toewijding. Het is een tastbare manier om te laten zien dat het harde werk wordt erkend.

Verhoogt teamgeest

Het uitdelen van kerstpakketten verhoogt de teamgeest binnen een bedrijf. Door gezamenlijk iets te ontvangen, ontstaat er een gevoel van samenhorigheid en verbondenheid onder collega’s.

Verbetering werknemersbetrokkenheid

Kerstpakketten dragen bij aan een hogere werknemersbetrokkenheid. Wanneer werknemers zich gewaardeerd voelen door hun werkgever, zijn ze geneigd meer betrokken te zijn bij hun taken en het bedrijf als geheel.

Creëert positieve werkomgeving

Het geven van kerstpakketten draagt bij aan het creëren van een positieve werkomgeving. Het zorgt voor een sfeer van vreugde en dankbaarheid, wat de algehele stemming op de werkvloer ten goede komt.

Versterkt band tussen werknemers en werkgever

Door kerstpakketten uit te delen, wordt de band tussen werknemers en werkgever versterkt. Het laat zien dat de werkgever geeft om het welzijn en geluk van het personeel, wat leidt tot een positieve relatie tussen beide partijen.

Origineel Kerstpakket bestellen

Heb je nog geen leuk Kerstpakket kunnen vinden? Geen probleem!
In onze webshop vind je allerlei verschillende goed gevulde kerstpakketten die perfect zijn.
Bekijk snel ons aanbod en bestel direct jouw favoriete Kerstpakket!

Wat maakt een kerstpakket origineel

Unieke items

Een origineel kerstpakket voor personeel onderscheidt zich door het bevatten van unieke en onverwachte items, die niet te vinden zijn in standaard kerstpakketten. Denk aan bijzondere culinaire lekkernijen, handgemaakte producten of exclusieve gadgets.

Creatieve presentatie en verpakking spelen een cruciale rol bij het creëren van een origineel kerstpakket voor je personeel. Door te kiezen voor een opvallende en verrassende verpakking, wordt de aandacht van de ontvanger meteen getrokken. Dit kan variëren van thematische verpakkingen tot ludieke presentaties die de feestelijke sfeer versterken.

Persoonlijke touch

Een belangrijk aspect dat een kerstpakket origineel maakt, is de toevoeging van een persoonlijke touch. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met de interesses en voorkeuren van de werknemers. Bijvoorbeeld door het toevoegen van items die aansluiten bij hobby’s, sportinteresses of individuele smaakvoorkeuren.

 • Voordelen:
  • Verhoogt de waardering van werknemers.
  • Creëert een gevoel van erkenning en betrokkenheid.
  • Stimuleert positieve bedrijfscultuur en teambuilding.
 • Nadelen:
  • Kan duurder zijn dan standaard kerstpakketten.
  • Vereist meer tijd en moeite om op maat gemaakte pakketten samen te stellen.

Door deze elementen te combineren, kan een werkgever een uniek en memorabel kerstgeschenk creëren dat niet alleen gewaardeerd wordt door het personeel, maar ook bijdraagt aan een positieve werkomgeving en teamspirit.

Ideeën voor unieke kerstpakketten

Vogelhuisje als geschenk

Een Primus Malbec Vogelhuisje is een origineel en nuttig cadeau voor werknemers tijdens de feestdagen. Dit unieke kerstpakket combineert een heerlijke fles wijn met een vogelhuisje, waardoor het zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Het vogelhuisje voegt een vleugje natuur toe aan de omgeving van de ontvanger en creëert een rustgevende sfeer.

Exclusieve drankenliefhebbers

Voor liefhebbers van exclusieve dranken is de Grahams 20yr in Tube een perfecte keuze. Dit hoogwaardige product biedt een luxueuze ervaring met zijn verfijnde smaak en kwaliteit. Het toevoegen van deze exclusieve drank aan het kerstpakket zal zeker gewaardeerd worden door de ontvangers, waardoor ze zich speciaal en gewaardeerd voelen tijdens de feestdagen.

Bier & Spel Bundel

De Bier & Spel Bundel is ideaal voor bedrijven die streven naar een leuke en ontspannen kerstsfeer op kantoor. Dit pakket combineert verschillende soorten bieren met leuke gezelschapsspellen, waardoor het perfect is voor teambuildingactiviteiten en informele bijeenkomsten. Door dit kerstpakket aan te bieden, kunnen werknemers genieten van quality time samen en hun band versterken.

Budget voor kerstpakketten

Variërende prijzen

De budgetten voor kerstpakketten kunnen variëren van €7.50 tot €60.00 per pakket, afhankelijk van de inhoud en kwaliteit. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden tussen kosten en waarde.

Mogelijkheid om binnen het budget te blijven

Voor bedrijven die streven naar originele kerstpakketten voor het personeel, is het mogelijk om binnen het budget te blijven zonder in te leveren op kwaliteit. Door slimme keuzes te maken en creatief te zijn, kan een uniek kerstpakket samengesteld worden.

Flexibiliteit in budget aanpassingen

Het is essentieel om flexibel te zijn bij het bepalen van het budget voor kerstpakketten. Bedrijven hebben de vrijheid om het budget aan te passen op basis van het aantal werknemers en de financiële situatie. Zo kan elk teamlid gewaardeerd worden tijdens de feestdagen.

Inhoud van een traditioneel vs luxe kerstpakket

Basisvoedingsmiddelen

Een traditioneel kerstpakket voor het personeel bevat vaak basisvoedingsmiddelen, zoals chocolade en wijn. Deze pakketten zijn gericht op algemene items die de meeste mensen kunnen waarderen. Het assortiment kan bestaan uit standaard snacks, drankjes en zoetigheden die passen bij de feestelijke sfeer van Kerstmis.

Exclusieve items

Luxe kerstpakketten daarentegen bevatten exclusieve items die een gevoel van verfijning en luxe uitstralen. Denk aan premium producten zoals Bollinger Special Cuvée champagne en een Magnum Malbec wijn. Deze pakketten zijn ontworpen om indruk te maken en een gevoel van waardering over te brengen naar het personeel.

Waarde en diversiteit

Het onderscheid tussen traditionele en luxe kerstpakketten zit hem niet alleen in de producten zelf, maar ook in de waarde en diversiteit ervan. Luxe pakketten hebben over het algemeen een hogere waarde dan traditionele pakketten vanwege de exclusieve en hoogwaardige producten die ze bevatten. Ze bieden een breed scala aan premium items die de ontvangers een echt verwenmoment bezorgen.

Zelf samenstellen of kant-en-klaar kopen

Persoonlijke creatie

Zelf samenstellen van kerstpakketten biedt de mogelijkheid om persoonlijke en unieke geschenken te creëren voor het personeel. Door zelf de samenstelling te bepalen, kan elk pakket afgestemd worden op de individuele voorkeuren en behoeften van de medewerkers. Dit zorgt voor een speciale en op maat gemaakte ervaring tijdens de feestdagen.

Tijdbesparende optie

Kant-en-klaar kopen van een origineel kerstpakket voor je personeel is een tijdbesparende optie die veel moeite bespaart bij het selecteren van cadeau-opties. Met een breed assortiment aan producten kunnen bedrijven snel en efficiënt kerstpakketten aanschaffen die al zorgvuldig zijn samengesteld. Deze optie is ideaal voor organisaties met beperkte tijd of die geen specifieke ideeën hebben.

Kerstpakketten en belastingregels

Werkkostenregeling

Kerstpakketten vallen onder de werkkostenregeling, een regeling die bepaalt welke vergoedingen en verstrekkingen onbelast zijn voor werknemers. Deze regeling biedt werkgevers de mogelijkheid om hun werknemers te belonen met kerstpakketten zonder dat zij hierover belasting hoeven te betalen.

Maximale belastingvrije vergoeding

Bij het geven van kerstpakketten is het belangrijk om rekening te houden met de maximale belastingvrije vergoeding per werknemer. Deze vergoeding bedraagt in 2021 1,7% van de totale loonsom van alle medewerkers samen. Als werkgever kun je dus tot dit bedrag per werknemer besteden aan kerstpakketten zonder dat er belasting over betaald hoeft te worden.

Belastingadviseur raadplegen

Het is verstandig om een belastingadviseur te raadplegen voor specifieke regels en uitzonderingen met betrekking tot kerstpakketten. Een belastingadviseur kan helpen bij het optimaliseren van de fiscale voordelen en ervoor zorgen dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten bij het geven van kerstpakketten aan je personeel.

Tips voor het geven van kerstpakketten

Diversiteit overwegen

Bij het selecteren van kerstpakketten is het essentieel om rekening te houden met de diverse achtergronden en voorkeuren van je werknemers. Denk aan vegetarische opties, halal producten of allergievriendelijke keuzes. Door diversiteit in overweging te nemen, toon je respect voor de verschillende culturen en gewoonten binnen je team.

Persoonlijke noot toevoegen

Een persoonlijke noot kan het verschil maken bij het geven van een origineel kerstpakket aan je personeel. Overweeg om handgeschreven bedankbriefjes toe te voegen of de pakketten aan te vullen met kleine attenties die aansluiten bij de interesses van individuele werknemers. Zo voelen zij zich echt gewaardeerd en erkend voor hun inzet gedurende het jaar.

Duidelijke communicatie

Het is belangrijk om duidelijk te communiceren over eventuele keuzemogelijkheden of aanpassingen die beschikbaar zijn voor werknemers. Geef hen de kans om hun voorkeuren kenbaar te maken, zoals bijvoorbeeld een voorkeur voor bepaalde producten of een specifiek thema in het kerstpakket. Door open te staan voor feedback en suggesties, creëer je een betrokkenheid en betekenisvolle interactie met je team.

Laatste Opmerkingen

Jullie hebben nu een diepgaand inzicht gekregen in het belang van originele kerstpakketten voor jullie personeel, hoe jullie ze uniek kunnen maken, ideeën voor verschillende budgetten, en zelfs belastingimplicaties. Of jullie nu kiezen voor een traditioneel of luxe pakket, of ervoor gaan om ze zelf samen te stellen, het gebaar op zich is wat telt. Vergeet niet dat het geven van kerstpakketten niet alleen een traditie is, maar ook een manier om waardering te tonen en de teamgeest te versterken.

Zorg ervoor dat jullie keuze aansluit bij de behoeften en smaken van jullie teamleden. Een doordacht kerstpakket kan niet alleen de feestvreugde vergroten, maar ook de loyaliteit en motivatie van jullie medewerkers versterken. Veel plezier met het samenstellen van de perfecte kerstverrassing voor jullie gewaardeerde team!

Veelgestelde vragen

Wat is het belang van kerstpakketten voor personeel?

Kerstpakketten tonen waardering, versterken teamgeest en motiveren werknemers tijdens de feestdagen.

Hoe maak je een kerstpakket origineel?

Een origineel kerstpakket bevat persoonlijke touches, unieke producten en reflecteert de bedrijfscultuur.

Welke inhoud past in een luxe kerstpakket?

Een luxe kerstpakket kan champagne, fijne delicatessen, premium verzorgingsproducten en exclusieve cadeaus bevatten.

Zijn er belastingregels verbonden aan kerstpakketten?

Ja, kerstpakketten vallen onder de werkkostenregeling. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de fiscale regels rondom kerstgeschenken.

Wat zijn tips voor het geven van kerstpakketten?

Luister naar de wensen van medewerkers, overweeg duurzame opties, personaliseer waar mogelijk en zorg voor een feestelijke presentatie.

Noord-Hollandse Kerstpakketten Specialist - Kerstpakketten gevuld met unieke lokale streekproducten - www.Krstpkkt.nl

Misschien vind je deze kerstpakketten ook leuk!