Al 40 jaar Kerstpakketten Specialist
+100 pakketten Bestel voor oktober!
Eigen inpakcentrale
Levering t/m 23 december
Vragen? Neem contact met ons op

Kerstpakketten bestellen bij krstpkkt.nl – Trends 2024!

Kerstpakketten bestellen bij krstpkkt.nl - Ontdek de kerstpakket Trends van 2024! - www.Krstpkkt.nl

Wil je dit jaar unieke kerstpakketten bestellen bij krstpkkt.nl? Ontdek onze bijzonder kerstpakket selectie geschenken en lekkernijen die perfect zijn voor het feestseizoen. Bij krstpkkt.nl vind je een breed scala aan opties, van luxe tot budgetvriendelijke pakketten, zodat er voor elk wat wils is. Met jarenlange ervaring en expertise in het samenstellen van kerstpakketten, ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en originaliteit. Laat je medewerkers, collega’s of dierbaren dit jaar genieten van een speciaal samengesteld kerstpakket dat hun feestdagen onvergetelijk zal maken.

Belangrijkste punten om kerstpakketten te bestellen

 • Kies kerstpakketten die aansluiten bij de trends van 2024 voor een eigentijdse keuze.

 • Overweeg populaire thema’s bij het selecteren van het perfecte kerstpakket voor een persoonlijke touch.

 • Bepaal het budget en bekijk de prijsklassen van kerstpakketten om binnen het bedrijfsbudget te blijven.

 • Maak gebruik van maatwerkopties voor een uniek kerstpakket dat aansluit bij de behoeften van medewerkers.

 • Ontdek de voordelen van kerstpakketten voor bedrijven, zoals het versterken van teamgeest en waardering tonen.

 • Profiteer van het gemak van online bestellen bij krstpkkt.nl voor een efficiënte en stressvrije kerstpakket ervaring.

Trends in Kerstpakketten 2024

Luxe Wijnkado’s

Luxe Wijnkado’s zijn een opvallende trend in de kerstpakketten van 2024. Deze kerstpakketten bevatten hoogwaardige wijnen van gerenommeerde wijnhuizen, perfect om te genieten tijdens de feestdagen. Medewerkers zullen zeker verrast en verheugd zijn met deze luxe toevoeging aan hun kerstpakket.

Bierkado’s

Een andere interessante trend voor 2024 zijn Bierkado’s. Deze pakketten bevatten een selectie van ambachtelijke en speciale bieren, waardoor medewerkers kunnen genieten van unieke smaken en variëteiten. Bierliefhebbers zullen deze toevoeging aan hun kerstpakket zeker waarderen.

Het Perfecte Kerstpakket Kiezen

Persoonlijke Voorkeuren

Bij het kiezen van het perfecte kerstpakket voor jouw medewerkers is het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren. Denk aan individuele smaken, interesses en behoeften om een geschenk te vinden dat echt gewaardeerd wordt.

Een pros van het afstemmen op persoonlijke voorkeuren is dat het laat zien dat je als werkgever de tijd en moeite hebt genomen om een attent cadeau te selecteren. Een con kan zijn dat het meer planning en inzicht vereist om te weten wat elk teamlid graag zou ontvangen.

Ruim Assortiment bij Krstpkkt.nl

Bij Krstpkkt.nl heb je de mogelijkheid om uit een ruim assortiment aan kerstpakketten te kiezen. Van luxe delicatessen tot praktische gadgets, er is voor elk wat wils.

 • Luxe delicatessen

 • Praktische gadgets

 • Duurzame opties

Tips en Tricks

Om het ideale geschenk samen te stellen, zijn hier enkele tips en tricks die je kunt gebruiken:

 1. Maak gebruik van thematische pakketten zoals wellness, culinair of sportief.

 2. Overweeg de diverse dieetwensen van je medewerkers, zoals vegetarisch.

 3. Voeg een persoonlijk tintje toe door handgeschreven kaartjes of bedrijfslogo’s op de pakketten.

Door rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en smaken bij het kiezen van kerstpakketten, creëer je een warm gebaar dat de waardering en erkenning voor je teamleden weerspiegelt.

Populaire Thema’s voor Kerstpakketten

Streekproducten

Streekproducten zijn een van de populaire thema’s voor kerstpakketten in 2024. Deze pakketten bevatten heerlijke lekkernijen die rechtstreeks afkomstig zijn uit verschillende regio’s in Nederland. Denk aan ambachtelijke kazen, lokale wijnen en bieren, en versgebakken broden. Werknemers waarderen deze pakketten vanwege hun authentieke smaken en het ondersteunen van lokale producenten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een groeiend thema dat steeds meer voorkomt in kerstpakketten. Bij Krstpkkt.nl vind je kerstpakketten met ecologische producten, herbruikbare items en biologische lekkernijen. Werknemers hechten waarde aan duurzame geschenken die bijdragen aan een beter milieu en toekomstige generaties.

Wellness en Ontspanning

Wellness en ontspanning zijn belangrijke thema’s die inspelen op de behoefte aan self-care en stressverlichting. De kerstpakketten van Krstpkkt.nl bieden luxe spa-producten, aromatherapiekaarsen en ontspannende theeën. Werknemers genieten van deze kerstpakketten omdat ze helpen om te ontspannen na een drukke werkdag en bijdragen aan het welzijn.

Prijsklassen van Kerstpakketten

Budgetopties

Bij Krstpkkt.nl kun je kerstpakketten vinden in verschillende prijsklassen, waaronder de budgetopties. Deze pakketten zijn beschikbaar vanaf €5,00. Ze bevatten vaak essentiële items zoals snacks, drankjes en kleine cadeautjes. Voor bedrijven die een groot aantal werknemers hebben, kunnen deze budgetopties een kosteneffectieve keuze zijn.

Gemiddelde prijsklasse

Voor bedrijven die iets meer willen uitgeven, biedt Krstpkkt.nl ook kerstpakketten in de gemiddelde prijsklasse. Deze pakketten variëren meestal tussen €20,00 en €50,00. In deze prijsklasse vind je een breder scala aan producten, waaronder luxe voedingsmiddelen, drankjes, en zelfs kleine elektronische gadgets. Het is een goede optie voor bedrijven die hun waardering willen tonen aan hun medewerkers met kwalitatief hoogwaardige geschenken.

Premium selectie

Voor bedrijven die op zoek zijn naar exclusieve en luxe opties, biedt Krstpkkt.nl ook premium kerstpakketten met prijzen van €70,00 en hoger. Deze kerstpakketten bevatten vaak deluxe items zoals fijne wijnen, gastronomische lekkernijen, en luxueuze lifestyle-producten. Ze zijn perfect voor het verrassen van speciale medewerkers met een kerstpakket of het vieren van mijlpalen binnen het bedrijf.

Overwegingen bij het kiezen van een prijsklasse

 • Budget en doel: Bepaal hoeveel je wilt besteden en wat het doel is van het geven van kerstpakketten.

 • Medewerkers: Denk aan de diversiteit binnen je team en kies pakketten die aansluiten bij verschillende smaken en behoeften.

 • Waardering: Geef blijk van waardering door zorgvuldig samengestelde pakketten te selecteren die passen bij de inzet van je medewerkers.

Maatwerk en Zakelijke Opties

Maatwerk

Bedrijven met minimaal 50 medewerkers kunnen genieten van maatwerk kerstpakketten bij Krstpkkt.nl. Deze optie stelt bedrijven in staat om persoonlijke boodschappen toe te voegen aan de kerstpakketten. Het toevoegen van een persoonlijke touch zorgt voor een warm gebaar naar de werknemers.

Zakelijke Opties

Bij Krstpkkt.nl zijn er diverse zakelijke opties beschikbaar voor het personaliseren van kerstpakketten. Bedrijven kunnen kiezen uit een breed assortiment aan producten en geschenken om het kerstpakket op maat samen te stellen. Dit biedt de mogelijkheid om de kerstpakketten af te stemmen op de wensen en behoeften van de werknemers.

Unieke Beleving

Door te kiezen voor maatwerk en zakelijke opties kunnen bedrijven een unieke beleving creëren voor hun werknemers tijdens de feestdagen. Het personaliseren van kerstpakketten zorgt voor een speciale band tussen het bedrijf en de medewerkers. Werknemers voelen zich gewaardeerd en erkend door het ontvangen van een op maat gemaakt kerstpakket.

Voordelen van Kerstpakketten voor Bedrijven

Teamgeest Versterken

Kerstpakketten geven aan medewerkers kan de teamgeest versterken door een gevoel van saamhorigheid te creëren. Het ontvangen van een attent cadeau tijdens de feestdagen kan de band tussen collega’s versterken.

Waardering Tonen

Het schenken van kerstpakketten is een manier om waardering te tonen aan werknemers voor hun harde werk gedurende het jaar. Dit gebaar kan medewerkers het gevoel geven dat hun inzet wordt erkend en gewaardeerd.

Motivatie en Tevredenheid

Kerstpakketten kunnen bijdragen aan de motivatie en tevredenheid van werknemers binnen jouw bedrijf. Het ontvangen van een geschenk kan medewerkers een gevoel van erkenning geven, wat hun motivatie om goed werk te leveren kan verhogen.

Positieve Impact op Bedrijfscultuur

Het geven van kerstpakketten kan een positieve impact hebben op de bedrijfscultuur door een sfeer van genegenheid en zorgzaamheid te bevorderen. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en dit kan leiden tot een positievere werkomgeving.

Online Bestelgemak bij krstpkkt.nl

Eenvoudig Bestelproces

Ervaar het gemak van online kerstpakketten bestellen bij Krstpkkt.nl. Het platform biedt een eenvoudig bestelproces, waardoor je snel en efficiënt jouw gewenste kerstpakket kunt samenstellen en bestellen. Je kunt eenvoudig door de verschillende opties bladeren en met slechts een paar klikken je bestelling plaatsen.

Met het overzichtelijke online bestelsysteem van Krstpkkt.nl kun je snel en gemakkelijk de inhoud, prijs en leverdatum van diverse kerstpakketten vergelijken. Dit stelt je in staat om weloverwogen keuzes te maken op basis van jouw budget en voorkeuren. Bovendien kun je rekenen op een gebruiksvriendelijke interface die het hele proces soepel laat verlopen.

Voordelen van Online Bestelgemak

 • Directe Vergelijking: Door online te bestellen bij Krstpkkt.nl, kun je direct verschillende kerstpakketten bestellen en vergelijken op één platform. Dit bespaart tijd en moeite, aangezien je niet naar fysieke winkels hoeft te gaan om opties te bekijken.

 • 24/7 Toegankelijkheid: Het online bestelgemak stelt je in staat om op elk moment van de dag jouw kerstpakketten te bestellen. Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de avond besluit om te winkelen, Krstpkkt.nl is altijd beschikbaar.

 • Snelle Leveringsservice: Naast het gemak van bestellen, biedt Krstpkkt.nl ook een snelle leveringsservice. Hierdoor ontvang je jouw samengestelde kerstpakketten op tijd en zonder vertragingen.

Het online bestelgemak bij Krstpkkt.nl zorgt ervoor dat bedrijven en particulieren op een efficiënte manier kunnen profiteren van hoogwaardige kerstpakketten. Door de diverse opties en de gebruiksvriendelijke interface is het bestellen van een kerstpakket nog nooit zo eenvoudig geweest.

Klantenservice en Reviews

Klantenservice

De klantenservice van Krstpkkt.nl staat bekend om haar efficiëntie en vriendelijkheid. Klanten kunnen eenvoudig contact opnemen via mail of telefonisch voor vragen of hulp bij hun bestelling. De lokale klantenservice zorgt voor een persoonlijke benadering en snelle oplossingen voor eventuele problemen.

Reviews

Het lezen van reviews van andere bedrijven die kerstpakketten hebben besteld bij Krstpkkt.nl kan waardevolle inzichten bieden. Positieve beoordelingen benadrukken vaak de hoge kwaliteit van de pakketten en de uitstekende service. Negatieve reviews kunnen wijzen op verbeterpunten, maar over het algemeen zijn klanten tevreden over hun ervaring.

Tevredenheid van Klanten

De tevredenheid van klanten is een belangrijke indicator voor de kwaliteit van de dienstverlening van Krstpkkt.nl. Door positieve feedback en herhaalbestellingen wordt duidelijk dat klanten blij zijn met zowel de producten als de klantenservice. Het streven naar maximale klanttevredenheid is een prioriteit voor het bedrijf.

Kwaliteit van Kerstpakketten

Bij het bestellen van kerstpakketten is de kwaliteit van de producten een cruciale factor. Krstpkkt.nl biedt een ruim assortiment aan pakketten, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit. De diversiteit en originaliteit van de pakketten dragen bij aan een unieke ervaring voor zowel gever als ontvanger.

Bestelervaring

Een soepele bestelervaring is essentieel voor klanten die een kerstpakket gaat bestellen. De klantenservice van Krstpkkt.nl speelt hierbij een belangrijke rol door snel en adequaat te reageren op vragen en verzoeken. Door een gebruiksvriendelijke website en heldere communicatie wordt het bestelproces vereenvoudigd.

Samenvatting: Kerstpakketten bestellen

Jullie hebben nu een diepgaand inzicht gekregen in de trends, keuzes, thema’s, prijsklassen en voordelen van kerstpakketten voor bedrijven. Met de mogelijkheid van maatwerk en online gemak bij krstpkkt.nl, kunnen jullie moeiteloos het perfecte kerstpakket samenstellen. De klantenservice en positieve reviews zorgen voor een gerust hart bij jullie bestelling.

Overweeg nu jullie bedrijf te onderscheiden met unieke kerstpakketten die jullie waardering voor medewerkers en zakenpartners benadrukken. Neem de inzichten die jullie hebben opgedaan en maak gebruik van de diverse opties die krstpkkt.nl biedt om dit feestseizoen echt memorabel te maken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het perfecte kerstpakket kiezen?

Kies een kerstpakket dat past bij de interesses en behoeften van de ontvanger. Denk aan persoonlijke voorkeuren, zoals hobby’s of favoriete producten, om een attent en gewaardeerd geschenk te selecteren.

Wat zijn populaire thema’s voor kerstpakketten?

Populaire thema’s voor kerstpakketten zijn onder andere wellness, food & drinks, duurzaamheid en lokale producten. Door een thema te kiezen dat aansluit bij de ontvanger, wordt het kerstpakket extra speciaal.

Welke prijsklassen zijn er voor kerstpakketten?

Kerstpakketten bestelllen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen, variërend van budgetvriendelijke opties tot luxe pakketten. Door te bepalen welk budget beschikbaar is, kan een passend kerstgeschenk worden gekozen dat zowel waardevol als betaalbaar is.

Biedt krstpkkt.nl maatwerk en zakelijke opties voor kerstpakketten?

Ja, krstpkkt.nl biedt maatwerkopties en speciale zakelijke kerstpakketten aan. Met mogelijkheden voor personalisatie en branding kunnen bedrijven unieke geschenken samenstellen die aansluiten bij hun specifieke wensen en behoeften.

Wat zijn de voordelen van kerstpakketten voor bedrijven?

Kerstpakketten versterken de band tussen werkgevers en werknemers, stimuleren teambuilding en waardering. Ze dragen bij aan een positieve werksfeer en motiveren medewerkers tijdens de feestdagen. Het tonen van erkenning en dankbaarheid kan ook de loyaliteit en betrokkenheid vergroten.

Kerstpakketten met unieke streekproducten - Stel jouw pakket samen bij Krstpkkt.nl - www.Krstpkkt.nl

Kerstpakketten bestellen bij de Noord-hollandse Specialist

Noord-Hollandse Kerstpakket bestellen Specialist levering o.a. in Aagtdorp, Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Aartswoud, Abbekerk, Abbenes, Aerdenhout, Akersloot, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-Duivendrecht, Andijk, Ankeveen, Anna Paulowna, Assendelft, Assum, Avenhorn, Baarsdorpermeer, Badhoevedorp, Bakkum, Bargen, Barsingerhorn, Beets, Beinsdorp, Bennebroek,

Benningbroek, Bentveld, Bergen aan Zee, Bergen, Bergen-Binnen, Berkhout, Berkmeer, Beverwijk, Bikbergen, Binnenwijzend, Blaricum, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Blokdijk, Blokker, Bobeldijk, Boekel, Boesingheliede, Bovenkarspel, Bovenkerk, Breezand, Bregtdorp,

Breukeleveen, Broek in Waterland, Broek op Langedijk, Broekhorn, Broerdijk, Buitenkaag, Den Burg, Burgerbrug, Burgernieuwland, Burgerveen, Burgervlotbrug, Busch en Dam, Bussum, ‘t Buurtje, De Buurt, Callantsoog, Calslagen, Camperduin, Castricum, Catrijp, De Cocksdorp, Crailo, Crailo, Cruquius,

Wij bezorgen kerstpakketten ook in:

Cruquius-Oost, Dam, Busch en Dam, De Buurt, De Cocksdorp, De Gest, De Goorn, De Haal, De Haukes, De Heid, De Hemmer, De Hoek, De Hoelm, De Horn, De Hout, De Hulk, De Kampen, De Koog, De Kooy, De Kwakel, De Naal, De Nes,(De) Nollen, De Noord, De Rijp, De Strook, De Waal, De Weed, De Weel, De Weere, De Weijdt, De Westen, De Woude, Den Burg, Den Helder, Den Hoorn, Den Ilp, Den Oever, Diemen, Dijkmanshuizen, Dirkshorn, Draai, Driehuis, Driehuizen, Driemond, Duivendrecht,

Durgerdam, Duyncroft, Edam, Eenigenburg, Egelshoek, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Elft, Enkhuizen, Van Ewijcksluis, Frik, Gelderse Buurt, De Gest, De Goorn, Gouwe, Graft, ‘s-Graveland, Groenveld, Groet, Groot Dorregeest, Grootebroek, Grootschermer, Grosthuizen, De Haal, Haarlem, Haarlemmerliede, Hakkelaarsbrug, Halfweg, Harderwijk, Hargen, Haringhuizen, Harkebuurt, De Haukes, Hauwert, Hauwert, Havenbuurt, Heemskerk, Heemstede,

Heerhugowaard, De Heid, Heiloo, Den Helder, Hem, De Hemmer, Hensbroek, Het Schouw, Het Westeinde, Het Woud,
Hilversum, Hilversumse Meent, Hinderdam, Hippolytushoef, Hobrede, De Hoek, De Hoelm, Hofgeest, Hollebalg, Holysloot, Hoofdddorp, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Den Hoorn, De Horn, ‘t Horntje, De Hout, Huigsloot, Huisduinen, Huizen, Huizerhoogt, De Hulk,

Ook bezorgen we kerstpakketten in:

IJmuiden, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Julianadorp,’t Kabel, Kabel, Kalverdijk, De Kampen, Kapel, Kathoek, Katwoude, Keinsmerbrug, Kerkbuurt, Klein Dorregeest, Kleine Sluis, Koedijk, Kolhorn, De Koog, Koog aan de Zaan, De Kooy, Kortenhoef, Kraaienburg, Krabbendam, Kreil, Kreileroord, Krommenie, Krommeniedijk, t Kruis, Kudelstaart, Kwadijk, De Kwakel, Lambertschaag, Landsmeer, Laren,

Leimuiderbrug, Lekermeer, Lijnden, Limmen, Lisserbroek, Loosdrecht, Lutjebroek, Lutjewinkel, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Marken, Markenbinnen, Medemblik, Mennonietenbuurt, Middelie, Middenbeemster, Midden-Eierland, Middenmeer, Midwoud, Moerbeek, Molenbuurt, Monnickendam, Muiden, Muiderberg, De Naal, Naarden, Naarderbos, Naardermeer, Nauerna,Neck, Nederhorst den Berg, Nes, Nes aan de Amstel, De Nes, Nibbixwoud, Nieuw-Loosdrecht, Nieuw-Vennep,

Nieuwebrug, Nieuwe Meer, Nieuwe Niedorp, Nieuweschild, Nieuwesluis, (De) Nollen, De Noord, Noord-Scharwoude, Noord-Spierdijk, Noordbeemster, Noordburen, Noorddijk, Noorddorp, Noordeinde, Noorderbuurt, Noordermeer, Noordhaffel, Noord-Stroe, ‘t Nopeind, Obdam, Den Oever, Omval, Onderdijk, Ongeren, Oost, Oost-Graftdijk, Oost(-)Knollendam, Oosteinde, Oosterblokker, Oosterdijk, Oosterend, Oostergouw, Oosterklief, Oosterland, Oosterleek, Oosterwijzend, Oosthuizen, Oostmijzen, Oostwoud, Oostzaan, Opmeer, Opperdoes,

Oterleek Oud-Loosdrecht, Oude Meer, Oude Niedorp, Oudendijk, Ouderkerk aan de Amstel, Oudeschild, Oudesluis, Oudijk, Oudkarspel, Oudorp, Over-Diemen, Overleek, Overveen, Sint Pancras, Pannekeet, Anna Paulowna, Penningsveer, Petten, Poolland, Purmer, Purmerbuurt, Purmerend, Purmerland, Ransdorp, ‘t Rijpje, De Rijp, Rijsenhout, Rinnegom, Rozenburg, Ruigoord, Rustenburg, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Schagen, Schagerbrug, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Schermerhorn, Schiphol, Schiphol-centrum, Schiphol-Noord,

Kerstpakketten bestellen en bezorgen doen we in elke gemeente:

Schiphol-Oost, Schiphol-Rijk, Schiphol-Skypark, Schiphol-Zuid, Schiphol-Zuidoost, Schoorl, Schoorldam, Het Schouw, ‘s-Graveland, Sijbekarspel, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Slootdorp, Sloten, Smerp, Spaarndam, Spaarnwoude, Spanbroek, Spang, Spierdijk, Spijkdorp, Spijkerboor, Spoorbuurt, Starnmeer, Starting,

Stierop, Stolpen, Stompetoren, Stroe, Noord-Stroe, Stroet, De Strook, ‘t Buurtje, Tersluis, ‘t Horntje, Tienhoven, Tjallewal, ‘t Kabel, ‘t Kruis, ‘t Nopeind, Tolke, ‘t Rijpje, Tuitjenhorn, Twisk, ‘t Zand, Uitdam, Uitermeer, Uitgeest, Uithoorn, Ursem, Valkkoog, Van Ewijcksluis, Vatrop, Veenhuizen, ‘t Veld, Veldhuis, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Venhuizen, Verlaat, Verloren Einde, Vijfhuizen, Vinkebrug, Vogelenzang, Volendam, Vredeburg, Vrouwentroost, Vrouwenverdriet, De Waal, Waarland, ‘t Wad, Wadway, Warder, Warmenhuizen, Watergang, Waterpark, Waver, De Weed, De Weel, De Weere, Weesp,

De Weijdt, Wervershoof, West-Graftdijk, West-Knollendam, Westbeemster, Westeinde, Het Westeinde, De Westen, Westerblokker, Westerbuurt, Westergeest, Westerklief, Westerland, Westermient, Westerwijzend, Westwoud, Westzaan,
Westzaner-Overtoom, Weteringbrug, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Wijdenes, Wijdewormer, Wijk aan Zee, Wijmers,

Wimmenum, Winkel, Wogmeer, Wognum, Wormer, Wormerveer, Het Woud, De Woude, Zaandam, Zaandijk, Zaanse Schans, ‘t Zand, Zandvoort,Zanegeest, Zedde, Zevenhuizen, Zijdewind, Zijpersluis, Zittend, Zuid-Scharwoude, Zuid-Eierland, Zuideinde, Zuidermeer, Zuiderwoude, Zuidhaffel, Zuidoostbeemster, Zuidschermer, Zuid-Spierdijk, Zunderdorp, Zwaag, Zwaagdijk, Zwaagdijk-Oost, Zwaagdijk-West, Zwaanshoek, Zwanenburg.