Al 40 jaar Kerstpakketten Specialist
+100 pakketten Bestel voor oktober!
Eigen inpakcentrale
Levering t/m 23 december
Vragen? Neem contact met ons op

Kerstpakketten 2023 bestel online!

Kerstpakketten 2022 bestellen - Kerstpakket idee - kerstpakketten gevuld met streekproducten - Kerstpakket Online Uitzoeken - www.Krstpkkt.nl

Kerstpakketten 2023 | Bestel online je kerstpakket

Kerstpakketten 2023 uitzoeken, wat kies jij dit jaar voor je medewerkers? Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te beginnen met de voorbereidingen voor kerst. Heb je nog geen idee wat je gaat doen? Geen probleem! Wij van Krstpkkt.nl bieden je de mogelijkheid om online je kerstpakket te bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan pakketten, zodat er altijd wel iets naar jouw smaak bij zit. Bovendien kun je ook kiezen voor een aantal extra’s, zodat je pakket helemaal naar jouw wensen wordt samengesteld.

Op zoek naar een uniek kerstpakket dit jaar voor je medewerkers?

Wij hebben een ruim aanbod van pakketten waaruit je kunt kiezen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een kerstpakket samen te stellen met een persoonlijke tint. Dit kan heel handig zijn als je niet goed weet wat je medewerkers leuk vinden. Wij helpen je dan graag met het maken van een keuze uit ons assortiment. Kerst is een tijd om te genieten en dat moet ook kunnen als je thuis bent. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een pakket thuis te laten bezorgen. Zo heb je er zelf geen werk aan en wordt alles voor je geregeld.

Individuele kerstpakketten kleine aantallen?

Bestel je traditioneel een kerstpakket bij de Makro of Sligro omdat je voor elk individu een kerstpakket kan uitzoeken? Dan hebben wij goed nieuws, want ook bij Krstpkkt.nl kun je terecht voor individuele kerstpakketten! Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan pakketten, zodat er altijd wel iets naar jouw smaak bij zit. Bovendien kun je ook kiezen voor een aantal extra’s, zodat je pakket helemaal naar jouw wensen kan worden samengesteld.

Waarom zou je bij ons een kerstpakket bestellen?

Ten eerste omdat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het samenstellen van kerstpakketten. We weten dus precies wat er allemaal bij komt kijken en staan klaar om jou te helpen met de voorbereidingen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor zowel bedrijven als particulieren, dus of je nu één pakket nodig hebt of meerdere, wij helpen je graag verder. Daarnaast is onze samenstelling in onderscheidende kerstpakketten uniek en bijzonder. Wij gaan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat alle pakketten met zorg worden samengesteld.

Dus wacht niet langer en bestel snel je kerstpakket op Krstpkkt.nl!

Kerstpakket 2023 bestel je online!

Heb je nog geen origineel Kerstpakket kunnen vinden? Geen probleem!
In onze webshop vind je allerlei verschillende goed gevulde kerstpakketten die perfect zijn.
Bekijk snel ons aanbod en bestel direct jouw favoriete Kerstpakket!

Originele kerstpakketten gevuld met ambachtelijks streekproducten

Wij zijn gevestigd in het mooie Noord-Holland en leveren door heel Nederland, België en omstreken. Onze pakketten zijn gevuld met ambachtelijks streekproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast vind je in ons assortiment ook een aantal producten die je misschien nog niet kent, maar die wel heel lekker zijn. Wij proberen altijd wat bijzonders in onze pakketten te stoppen, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Zoek je een kerstpakket voor een man of een vrouw of is een universeel kerstpakket de juiste?

Luxe kerstpakketten met duurzame streekproducten

Kerst is een tijd om te geven en te delen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze pakketten duurzaam zijn. Daarom maken wij gebruik van streekproducten die zo veel mogelijk lokaal worden geproduceerd. Dit betekent dat er minder transport nodig is, wat weer goed is voor het milieu. Bovendien zijn de producten vaak nog lekkerder omdat ze vers zijn en niet lang hoeven te reizen voordat ze bij jou thuisbezorgd worden.

Duurzame kerstpakketten 2023 met hart voor de lokale boer

Wanneer je ervoor kiest om een kerstpakket 2023 te bestellen, steun je ook de lokale boeren. Wij werken namelijk samen met een aantal lokale leveranciers, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat er altijd producten van hoge kwaliteit in onze pakketten terechtkomen. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de boeren eerlijk betaald worden voor hun producten. Dit betekent dat ze een eerlijke prijs krijgen voor hun werk en dat zij ook in staat zijn om te blijven investeren in hun bedrijf.

Kortom: Steun de lokale boer en ontvang een eerlijk kerstpakket in 2023

  • Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het samenstellen van kerstpakketten.
  • We leveren door heel Nederland, België en omstreken.
  • Onze pakketten zijn gevuld met ambachtelijks streekproducten van hoge kwaliteit.
  • Wij maken gebruik van streekproducten die zo veel mogelijk lokaal worden geproduceerd.
  • Wanneer je ervoor kiest om een pakket bij ons te bestellen, steun je ook de lokale boeren.

Krstpkkt.nl is dé plek waar je terecht moet voor het bestellen van jouw kerstpakketten 2023! Wij hebben een ruim assortiment aan pakketten, zodat er altijd wel iets naar jouw smaak bij zit. Bovendien kun je ook kiezen voor een aantal extra’s, zodat je pakket helemaal naar jouw wensen kan worden samengesteld. Wacht dus niet langer en bestel snel je pakket op Krstpkkt.nl!

Misschien vind je dit ook een leuke kerstpakket!

Thema kerstpakketten met de lekkerste streekproducten

Onze missie is om iedereen een fijne kerst te bezorgen met een uniek en bijzonder kerstpakket. Wij stralen dan ook trots uit dat we al meer dan 40 jaar een familiebedrijf zijn. Wij zijn gevestigd in het mooie Noord-Holland en leveren door heel Nederland, België en omstreken.

Zo vinden wij het belangrijk dat onze Kerstpakketten 2023 duurzaam moeten zijn en maken daarom gebruik van streekproducten die zo veel mogelijk lokaal worden geproduceerd. Dit betekent minder transport, wat weer goed is voor het milieu.

Bestel dus snel je kerstpakket op Krstpkkt.nl en maak van deze kerst een onvergetelijk! Wij kunnen namelijk niet wachten om je pakketje bij je te bezorgen. Dus wat denk je? Ga jij voor een klassiek kerstpakket of toch liever iets origineels?

Misschien vind je dit ook leuk?