Al 40 jaar Kerstpakketten Specialist
+100 pakketten Bestel voor oktober!
Eigen inpakcentrale
Levering t/m 23 december
Vragen? Neem contact met ons op

Kerstgeschenk personeel

Kerstgeschenk medewerkers - verras je medewerkers dit jaar met een kerstgeschenk - www.krstpkkt.nl

Kerstgeschenk personeel

Wat geef jij dit jaar voor origineel kerstgeschenk aan je medewerkers? Wordt het speciaals, heb je een thema kerstpakket in gedachte.
Een kerstgeschenk is fraai gebaar als werkgever aan je personeel.

Origineel kerstgeschenk personeel

Kerstgeschenk personeel - verras je personeel dit jaar met een kerstcadeau - www.krstpkkt.nlKerstgeschenk personeel doe dit jaar net iets speciaals! Het is altijd weer een groot feest als het december wordt. De warmte, de sfeer, warme gevoelens want de kerst nadert snel. Ook op het werk is de sfeer belangrijk om een ongedwongen saamhorigheid te creëren. Het personeel stelt zich in december weer helemaal in op het ontvangen van een kerstgeschenk. Het kan een kleine attentie zijn maar als het goed gaat met het bedrijf uit zich meestal ook in een groter kerstpakket. Als werkgever is een belangrijke taak weggelegd om je personeel te verrassen een mooi kerstgeschenk.

Kerstgeschenk inspiratie

Dit is je kans om een positieve boost bij je medewerkers los te maken en ze goed te verwennen. Niet een saaie doosjes met bonbons, maar een echt verantwoord kerstpakket. Je personeel zal je zeker dankbaar zijn om na de kerst weer net een extra stap harder te zetten dan dat ze al voor je deden.

Originele geschenken personeel

Er is gelukkig erg veel keus om een mooi en origineel geschenk voor je personeel samen te stellen. Online bieden we een ruim assortiment aan pakketten en natuurlijk is de mogelijkheid om zelf te kiezen wat je erin wilt hebben. Maak je eigen keuze en kies wat bij je bedrijf en in je budget past. Start met je heel duidelijk stellen van wat je wilt en kan uitgeven, kies een thema voor een kerstpakket of laat je inspireren door een traditioneel kerstpakket online.

Kerstgeschenk ideeën

De december maand zorgt altijd weer voor een bepaalde bijzondere spanning. Als eerst start de maand met de sint die zorgt voor blije kinderen. Als het 5 december is geweest maken we ons op om een kerstboom te gaan scoren bij een tuincentrum. Daar krijg je direct al een warm gevoel door alle kerstuitingen, lichtjes en heerlijke dennen geuren.Kerstgeschenk personeel - origineel kerstpakket medewerkers - kerstgeschenk personeel - kerstpakket online kopen - www.Krstpkkt.nl

Kerstgeschenk zakelijk

Zakelijk gezien is het geven van een kerstgeschenk vaak net even anders. Je geeft een zakenrelatie vaak een aardigheidje om de relatie te benadrukken en te versterken voor een mooi samenwerking. Maar als je goed bekijkt geven we elkaar die periode heel veel cadeaus.
Voor je eigen personeel is dat persoonlijke tintje vaak heel erg belangrijk en moet niet onderschat worden. Een kerstgeschenk of een originele eindejaarsgeschenk voor je personeel geven gaat het niet alleen om verrassen, maar kan het zelfs overweldigd zijn. Met een origineel kerstpakket aan het eind van het jaar geef je jou werknemers het gevoel dat ze gewaardeerd worden en zo uit je jou waardering om er zeker van te zijn dat ze met het nieuwe begin weer vol er tegen aangaan.

Kerstgeschenk personeel doe iets origineels

Makkelijk en snel bestel je online via krstpkkt.nl je kerstpakketten voor je personeel. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je inspireren van het grote assortiment kerstpakketten met de verschillende thema’s. Maak een keuze uit de juiste prijs of kerstpakket thema. Vindt je het lastig om de juiste keuze te maken voor je medewerkers , schroom niet en mail ons even. We staan je graag bij om ook dit jaar weer en knalpakket te geven met een persoonlijke touch, want dat is zo belangrijk. Investeer in je personeel en zorg voor die positieve boost. Daar wordt de rest van het jaar bij het koffiezetapparaat. Alleen jij bepaalt het verschil met een kerstgeschenk voor je personeel.

Voor het uitzoeken van een Kerstgeschenk personeel zijn dit enkele tips:

Winterse kerstpakketten kopen voor je medewerkers

 

Maak een keuze uit de kerstpakketten winkel

Alle Kerstpakketten                          Kerstpakket Inspiratie Streek Kerstpakket Relatiegeschenken
Kerstpakketten op prijs Kerstpakket XL Boerderij Kerstpakket Attentie Kerstpakket
Kerstpakket € 0 tot € 30,- Kerstpakketten Luxe Hollands Kerstpakket Boerenkaasje Kerstpakket
Kerstpakket € 30 tot € 40,- Kerstpakket Extra groot Landleven Kerstpakket Noten Kerstpakket
Kerstpakket € 40 tot € 50,- Kerstpakket Gezin Kaas Kerstpakket Aardigheidje Kerstpakket
Kerstpakket € 50,- of meer Kerstpakket Winter Puur Natuur Kerstpakket Kerstpakket Bier