Kerstpakket Kaas – Leuk als Kerstpakketten of Relatiegeschenk

Kerstpakket Kaas - Kerstpakket gevuld met lokale boerenkaas en diverse streekproducten - Kerstpakket borrelen - www.krstpkkt.nl

Kerstpakketten kaas met Noord-Hollandse trots!

Het kerstpakket kaas thema is een mooi cadeau van de lokale kaasspecialist. Food gerelateerde kerstpakketten met een een speciale boodschap zijn een mooi kerstgeschenk om te geven. Maak je medewerkers of relatie blij met een kerstpakket gevuld met lekkere ambachtelijk kaas en streekproducten. Het kaaspakket is o.a. gevuld met verschillende boerenkaas smaakjes en daarbij verrassende streekproducten.

Kaascadeaus gevuld met streekproducten

Kerstpakketten bestellen en bezorgen in heel Nederland - www.krstppkt.nlWij hebben diverse kaascadeaus die verder gevuld worden met originele streekproducten zoals speciaal bieren, ambachtelijke mosterd en vers gebrande pinda’s. Daarnaast variëren we de kaas kerstpakketten met kaasmesjes of kaasprikkers. Onze jonge boerenkaasjes zijn voorzien van heerlijke smaken en worden gemaakt op de kaasboerderij van Sjaak en Lia.

Kerstpakket Kaas en Wijn Plezier Kerstpakketten
Pakket Kaas en Wijn plezier, wij bezorgen het platteland bij je thuis.
Kerstpakket voor man met lekkere kaasjes en wijn, te bestellen vanaf 1 stuks.

Kaas Kerstpakket Specialist

Met 40 jaar ervaring in het maken van originele kerstpakketten. Wij zijn ambachtsspecialisten op het gebied een alternatief kerstpakket met als basis, streekproducten. Na jaren lang zelf als veehouder/boer & kaasmaker in de productie te hebben gewerkt op de eigen boerderij, waarbij de basis lag om het vak te leren ervaren. Zo produceerde wij ambachtelijke producten zoals boter, kaas en vlees. Deze ambachtelijke producten werden gemaakt voor de eigen verkoop in de landwinkel/boerderijwinkel, maar ook voor collega’s in de omliggende dorpen. Daarnaast lag in de wintermaanden de passie al in de kerstpakketten gevuld met onder ambachtelijke producten. Passie voor het vak is gebleven en stoppen we nog steeds in onze kerstpakketten en dat proef je!

Specialist in Ambachtelijke Kerstpakketten

Al vele jaren leveren wij al ambachtelijke kerstpakketten met originele streekproducten. De kerstgeschenken leveren we in alle soorten en maten maar ook aan grote en kleine afnemers. Door onze jaren lange ervaring in de streek gerelateerde kerstpakketten is een groot netwerk van ondernemers ontstaan waar wij onze producten van betrekken. Kwalitatief hoogstaande kerstproducten die altijd uniek zijn, met een originele uitstraling en een natuurlijke smaak, dat maakt onze kerstpakketten ambachtelijk en origineel. Verras ook je medewerkers en doe eens iets speciaals!

Originele kerstpakketten

Originele kerstpakketten bestellen hoeft niet altijd duur te zijn. Wij hebben geen gladde verkopers of dure overhead laat staan een duur autopark. Nee, wij zijn Specialisten vol Passie die een eerlijke prijs berekenen voor een kerstpakket en daarbij een eerlijke prijs aan de boer betalen.

Kerstpakketten bestellen en bezorgen door heel Nederland:

Als kerstpakketten leverancier, leveren we ook de streekproducten voor originele kerstpakketten.
We bezorgen in binnen en buitenland en daarnaast zijn de onze populair in Kerstpakketten Noord Holland, kerstpakketten Zuid Holland, kerstpakketten Belgie.
Ook voor Kerstpakketten en relatiegeschenken zijn we ruim gesorteerd zie hier ons relatiegeschenken assortiment met ruim gesorteerde kerstpakketten thema’s

Alternatief kerstpakket?

Een relatiegeschenk als blijk van waardering voor je relatie hoeft niet duur te zijn.
Relatiegeschenk zijn een unieke kerstgift en geven een bijzondere tinteling aan de relatie.
Een leuk idee voor een goedkoop kerstpakket is een aardigheidje.

Als kerstpakketten specialist van Noord-Holland en gespecialiseerd in streekproducten en hebben we een mooi assortiment samengesteld.

Graag tot ziens bij de Kerstpakket Kaas Noord-Holland Specialist leveringen door heel Nederland

Kerstpakketten bestellen

Bestel daarom tijdig je kerstpakketten snel en vertrouwd op Krstpkkt.nl.
Dan zorgen wij tenslotte dat de kerstpakketten met de grootste zorg worden gevuld.
Je wilt bovendien toch het allerbeste voor je medewerkers.

 

Maak een keuze uit de kerstpakketten winkel

Alle Kerstpakketten                          Kerstpakket Inspiratie Streek Kerstpakket Relatiegeschenken
Kerstpakketten op prijs Kerstpakket XL Boerderij Kerstpakket Attentie Kerstpakket
Kerstpakket € 0 tot € 30,- Kerstpakketten Luxe Hollands Kerstpakket Boerenkaasje Kerstpakket
Kerstpakket € 30 tot € 40,- Kerstpakket Extra groot Landleven Kerstpakket Noten Kerstpakket
Kerstpakket € 40 tot € 50,- Kerstpakket Gezin Kaaskop Kerstpakket Aardigheidje Kerstpakket
Kerstpakket € 50,- of meer Kerstpakket Winter Puur Natuur Kerstpakket Kerstpakket Bier